BUURTSPORT

Betuwe Gezond!

BUURTSPORT

De Buurtsportcoaches ondersteunen en bemiddelen tussen scholen, lokale verenigingen, welzijnsorganisaties en eerstelijnszorg in de gemeente Buren en de gemeente Neder-Betuwe.


De taken binnen de buurtsportcoaches is onder ander het aanbieden/organiseren van de gratis naschoolse beweegactiviteiten (buurtsport) voor leerlingen in het basisonderwijs.


Daarnaast bieden zij ondersteuning aan de verschillende verenigingen/daarbij werken wij soms samen aan activiteiten, ook bieden wij hulp op scholen op vraag en aanbod gebied t.a.v. gezonde traktaties, pleinactiviteiten etc.


Enthousiast, deskundig, gedreven en sportief. Drie kenmerken van de buurtsportcoach. Deze kenmerken worden ingezet om per gemeente maatwerk te leveren met betrekking tot buurtsportwerk. De buurtsportcoach laat jongeren participeren in sport- en beweegaanbod. Binnen het aanbod wordt de verbinding gelegd tussen de buurt, sport- & beweegaanbieders, welzijn en het onderwijs.


Gratis naschoolse beweegactiviteiten voor kinderen van 4 t/m 12 jaar binnen de gemeente Neder-Betuwe en Buren. Activiteiten vinden wekelijks plaats in de kernen gemeente Neder-Betuwe: Kesteren, Opheusden, Ochten/Echteld/IJzendoorn en Dodewaard. Kernen gemeente Buren: Lienden, bla die bla.


Informatie:


Aanmeldinformatie; Aanmelden is niet nodig!

Voor welke leeftijd; Kinderen 4 - 12 jaar

Voor Jongens en Meiden

Voor welke regio; Neder-Betuwe en Buren (gemeente)

Doelstelling; Gericht op algemene gezondheid

Niveau van de begeleiders; ALO / CIOS

porttraining wordt gegeven in; Sporthal of Gymzaal

Prijzen; Gratis


De activiteiten zijn o.a. Hockey, Voetbal, Bootcamp, James Bond Spel (verstopspel)



Facebook Buurtsportcoaches

gemeente Buren

Facebook Buurtsportcoaches

gemeente Neder-Betuwe

Samen sporten

Op een ongedwongen en ontspannen wijze met elkaar bewegen. Dit kan plaatsvinden in een gymzaal of met mooi weer buiten. Dit kan paaltjesvoetbal zijn, maar ook trefbal of ringzwaaien, bedenk het maar!


De huur van een gymzaal wordt vergoed!

 

Heb je een idee, zoek je lotgenoten of wil je iets organiseren: Meld het hier >>>

Samen Koken

Eerst met elkaar de boodschappen doen, daarna gezellig met elkaar gezond koken en samen eten. Op een ontspannen wijze leren hoe je met eten om moet gaan. 


De deelnemers kunnen de 

ingrediënten met 20% voordeliger inkopen!

 

Heb je een idee, zoek je lotgenoten of wil je iets organiseren: Meld het hier >>>

Samen Fietsen

Sommige van u kunnen niet overdag of op zaterdag, maar kunnen wel s'avonds of in de vroege ochtend. Samen fietsen in het de schemering kan zeer ontspannen zijn!

 

Heb je een idee, zoek je lotgenoten of wil je iets organiseren: Meld het hier >>>

Buren en Neder-Betuwe Gezond!

Wander van Laar © All rights reserved.